Staande klokken

Een staande klok in de 21e eeuw, is dat nog wel van deze tijd? Wij vinden van wel! Je denkt bij een staande klok waarschijnlijk aan een ouderwetse klok met speel- en slagwerk maar die tijd is wel een beetje voorbij. Een moderne staande klok is simpelweg een klok op een standaard en kan op verschillende plekken in het huis tot zijn recht komen. Onze staande klokken vind je in verschillende maten en voor verschillende plekken. Voor in de woonkamer, slaapkamer of subtiel op een bureau.

Geschiedenis van de staande klok

Staande klokken zijn al eeuwen oud en staan soms nog bij (vaak oudere) mensen in de woonkamer. Deze klassieke klokken met slagwerk werd vaak gemaakt door ambachtelijke specialisten. In de loop der tijd nam de populariteit van de staande kok af omdat deze als te massief, ouderwets en uit de tijd werden ervaren. Inmiddels delen de meeste mensen diezelfde mening. Ben jij toch op zoek naar een klassieke staande klok? Neem dan eens een kijkje bij Rikkoert.

Moderne staande klokken van Skimy

Bij Skimy vind je dus enkel moderne staande klokken die misschien wel helemaal nieuw voor je zijn. Wij vinden juist de eenvoud van de klok mooi. De klokken van Skimy zijn onderhoudsarm en dus kan je ongestoord genieten van jouw designstuk. Bekijk bijvoorbeeld eens deze prachtige staande klok van Gifts Amsterdam. Deze klok is maar liefst 1,73 meter en kan dus makkelijk een lege wand of hoek opvullen.

Live & Match

heb jij hulp nodig met het uitzoeken van een klok wat bij jouw interieur past? Wij helpen je graag via onze klantenservice maar willen je ook al een paar simpele tips meegeven:

  1. Heb jij een effen muur? Dan is zowel een klok zonder print als met print geschikt. Heeft jouw muur al een print of bepaalde structuur? Dan is een klok zonder print waarschijnlijk de betere keuze. Van meerdere verschillende prints op één wand creëer je namelijk veel drukte.
  2. Kijk goed naar de kleurencombinatie. Heb jij felle kleuren in huis? Dan past een moderne, frisse klok daar beter bij dan een imposante klok met donkere, exclusieve kleuren.
  3. Doe vooral wat jíj mooi vindt. Uiteindelijk heeft iedereen een eigen smaak en moet je vooral doen waar jij je goed bij voelt!
De waardering van www.skimy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 62 reviews.